Hairextensions laten zetten | MIMO Borculo

Hairextensions laten zetten

Bij MIMO in Borculo ontdek je de ultieme transformatie met hairextensions. Voeg direct lengte, volume en stijl toe aan je haar. Onze styliste staat klaar om je wensen werkelijkheid te maken. Of je nu droomt van glamoureuze lokken voor een speciale gelegenheid of een subtiele alledaagse upgrade, onze diverse hairextension-opties bieden precies wat je zoekt.

 

In MIMO combineren we expertise met kwaliteit. De hairextensions van het merk Hår zijn vervaardigd om langdurige schoonheid te leveren zonder schade aan je eigen haar.

 

Door kleine anti-slip kraaltjes te plaatsen kan de weave extensions bevestigd worden. We passen de hoeveelheid gram en lengte  aan op jouw behoeften en haartype. Onze styliste zorgt voor naadloze integratie voor een natuurlijke look die bij je past.

haarextensies borculo
hairextensions mimo borculo

Waarom genoegen nemen met dun haar of een saaie stijl? Hairextensions zijn niet alleen voor extra lengte, ze geven zelfvertrouwen en vitaliteit. Ze zijn ook ideaal om dunner wordend haar te verbergen en een volle uitstraling te creëren. Onze styliste  adviseert je graag over de juiste keuze.

 

Na het verlaten van MIMO in Borculo met je nieuwe hairextensions, is onderhoud essentieel. Gebruik de juiste producten en technieken om de levensduur van je extensions te verlengen. Regelmatige verzorging houdt ze er levendig en prachtig uitziend.

 

Kies voor een opvallende verandering of subtiele verbetering van je look. MIMO in Borculo maakt hairextensions toegankelijk en biedt een scala aan mogelijkheden voor elke smaak. Stap binnen in onze studio en stap naar buiten met een zelfverzekerde uitstraling en prachtig haar dat de aandacht trekt.

hairextensions mimo borculo
hairextensions
hairextensions borculo

Afspraak maken?

Hairextensions laten zetten? Maak vandaag nog je afspraak bij MIMO en kom snel langs in Borculo! Je maakt een afspraak via onderstaande bruine button ‘Afspraak plannen’. Hier kun je naast het zonnen ook een afspraak maken voor de hairextensions.