Onze zonnebanken

Voor ervaren gebruikers

ERGOLINE PRESTIGE 1100

Dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Met zijn 52 UV-lampen, een gezichtsbruiner met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100

garant voor een intens bruine teint. Dankzij Climatronic Plus en transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde blijft de temperatuur heerlijk onder controle. Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.

1100
Voor ervaren gebruikers

ERGOLINE EXCELLENCE 880

Deze staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner. Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van het gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen. De zonnebank is verder voorzien van airco, ventilatie en verkoelende nevels. Al deze opties kunt u heel makkelijk zelf instellen met behulp van de overzichtelijk display met begeleidende voice guide.

880
Voor de gemiddelde gebruikers

ERGOLINE EXCELLENCE 900 RAINBOW

De Ergoline Excellence 900 Rainbow is een bijzonder comfortabele zonnebank om een kleurtje onder op te bouwen. De technologie van Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. Met de Ergoline Excellence 900 Rainbow kiest u voor een exclusieve zonnebank die garant staat voor een mooi gebruinde huid van top tot teen.

 

“Rainbowlights” hebben allemaal een unieke eigenschap en zorgen daarnaast voor een langer aanhoudende, mooie diepe bruining.

600
Blauw licht vitaliseert het uiterlijk van de huid en heeft een antibacterieel en ontstekingsremmend effect. Daarnaast stimuleert dit licht de zuurstofbalans.
Groen licht verzacht en regenereert de huid en zorgt voor verlichting van pigment- en ouderdomsvlekken.


Geel licht zorgt voor vreugde en stimuleert met name de aanmaak van vitamine DRood licht zorgt voor een balancerend en verstevigend effect. Het stimuleert de productie van collageen.

 
Voor de beginnende gebruikers

ERGOLINE EVOLUTION 600

De Ergoline Evolution 600 is uitermate geschikt voor de beginnende en middelmatige gebruiker. De zonnebank staat garant voor een uitstekende bruining van top tot teen.


De Ergoline Evolution 600 is voorzien van 46 lampen voor het lichaam, 13 lampen voor de schouder en nek en 3 gezicht bruiners. De licht voorgevormde lig plaat, de airconditioning, Aqua Fresh & Aroma maken uw zonnesessie extra comfortabel

600-1

Interesse?